Publicerad 14 januari 2015 Av I Konstkommentarer Med 7534 Visningar

Rädda Konsten.net!

Sedan 1998 har Konsten.net publicerat tusentals texter om aktuella konstutställningar på museer, gallerier, konsthallar och andra platser där konsten möter publiken. Vi laddar som bäst batterierna inför en ny konstsäsong. Tyvärr fick vi igår veta att vår huvudfinansiär, Statens Kulturråd, beslutat att halvera vårt produktionsbidrag för 2015. Det är ett hårt slag mot vår utgivning, eftersom merparten av anslaget går till att arvodera våra skribenter. Utgivningen riskerar därmed att vingklippas ganska drastiskt, och på sikt hotas hela Konsten.net:s fortlevnad.

Men än är det inte försent! Därför vänder vi oss till våra läsare och annonsörer med ett förhoppningsfullt rop om hjälp. Och det finns två direkta sätt som du kan stödja Konsten.net på: annonsera eller donera!

Annonsera!

En bannerannons på Konsten.net är ett billigt och bra sätt för dig som utställningsarrangör att bli synlig för en intresserad och kunnig målgrupp. Skicka dina kontaktuppgifter via formuläret nedan, så berättar vi mer om hur du kan annonsera hos oss.

[contact-form-7 id=”14586″ title=”Annonsera”]

Donera!

Du kan också donera en slant till Konsten.net, så att vi kan fortsätta vår utgivning även under 2015. Genom att klicka på Donate-knappen nedan tas du till PayPal och kan donera valfritt belopp via PayPal eller kredit/betalkort för att vara med och trygga Konsten.net:s utgivning under 2015! Det är inga stora pengar som behövs: om alla våra 713 fans på Facebook skänkte 70 kronor var skulle det nedskurna produktionsbidraget vara täckt.

[paypal-donation]

Frågor?

Har du några frågor kring detta? Eller någon idé om hur Konsten.net:s framtid kan tryggas? Kontakta oss via vårt ordinarie formulär! (OBS: korrespondensen publiceras ej på Konsten.net!)

Redaktionen står som författare av osignerat material och av texter som inte författats av en av Konsten.net:s ordinarie skribenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.