Publicerad 16 juli 2015 Av I Konstkommentarer Med 92869 Visningar

Konsten.net får ny redaktör

IMG_4852

Magnus Bons

Från och med den 1 augusti har Konsten.net en ny redaktör: Magnus Bons. Magnus är sedan länge känd för Konsten.net:s läsare i egenskap av regelbunden och flitig skribent på sajten.

– Jag kommer under hösten att börja på ett nytt jobb som inte går att förena med en egen konstkritisk verksamhet, säger Konsten.net: s nuvarande redaktör Anders Olofsson. Jag kommer därför att upphöra med att skriva konstkritik och överlämnar även redaktörskapet för Konsten.net till Magnus. Han är en erfaren och respekterad konstkritiker och skribent, och det ska bli spännande att se hur Konsten.net kommer att utvecklas under hans ledning.

– Det är angeläget att bevara Konsten.net som en fristående plattform för konstkritik, säger Magnus Bons. Anders stora engagemang har etablerat sajten som en Sveriges mest lästa och jag tackar för förtroendet att leda Konsten.net vidare. Jag kommer att fortsätta publicera mig på sajten, och vill samtidigt passa på att hälsa både gamla och nya skribenter välkomna att bidra med texter på Konsten.net.

Redaktionen (text), Magnus Bons (foto)

Redaktionen står som författare av osignerat material och av texter som inte författats av en av Konsten.net:s ordinarie skribenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.